Keramische tegels

Ben je op zoek naar onderhoudsvrije tegels, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment keramische tegels. Dergelijke tegels worden gemaakt van keramiek, wat een mengsel van zand en klei is. Deze keramische tegels zijn opgebouwd uit meerdere lagen keramiek: hoe dikker de tegel, hoe meer lagen keramiek zijn toegepast. 

Vraag uw informatie aan

Vul onderstaand formulier in om uw benodigde informatie aan te vragen.

Ruim assortiment

Snelle levering

webshop

Keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor in de tuin zijn relatief nieuw in de Nederlandse markt. Deze specifieke keramische tegel voor buiten kenmerkt zich aan het dikkere formaat ten opzichte van de keramische tegel die binnenshuis wordt gebruikt. Ook staat de keramische tuintegel er om bekend over een andere afwerking te beschikken, waardoor deze wat stroever kan zijn. Dit maakt de keramische tegel wat veiliger in gebruik voor buiten, zodat je minder snel uitglijdt op het aangelegde terras. Een ander verschil is dat de keramische tegels voor buiten wat heter en tevens langer worden gebakken. Oftewel: een keramische tuintegel kan wel binnen worden gebruikt, maar andersom raden wij in verband met de veiligheid en robuustheid af.

Bij Alpha Sierbestrating bieden wij verscheidene varianten aan van keramische tegels voor in de tuin. Denk hierbij aan een verscheidenheid in kleur. Zowel antraciete als zwarte keramische tegels kun je bij ons kopen. Tevens bieden wij een grote verscheidenheid aan grijstinten aan wanneer het aankomt op keramische tegels voor buiten. Maar wist je dat wij ook keramische tegels in houtlook aanbieden? 

Keramische tegels voor binnen

Keramische tegels zijn zeer populair voor het gebruik binnenshuis. Dit komt mede omdat dit type tegel wel tegen een stootje kan. Ook zijn deze keramische tegels ideaal om binnenshuis te gebruiken wanneer er vloerverwarming in de woning is aangelegd. De stenen kunnen de warmte goed afgeven aan de ruimte en blijven zelf ook lang warm. Door het grotere formaat tegel lijkt jouw woning ook erg ruim. En niet onbelangrijk: de keramische tegel is zeer eenvoudig schoon te maken. Wie wil deze keramische tegels nu niet binnen leggen? Wij bieden ook veel soorten keramische tegels aan voor in jouw woning. Voor zowel buiten als binnen hebben wij een groot assortiment aan grijstinten, maar ook de zwarte en antraciete keramische binnen tegel verkopen wij. De keramische tegel in een houtlook wordt ook voor binnengebruik aangeboden door ons.

Formaten keramische tegels

Naast een verscheidenheid aan kleuren bieden wij ook een verscheidenheid aan formaten aan wanneer het aankomt op keramische tegels. Deze keramische tegels bieden wij vooral aan in de formaten 30×60 cm en 60×60 cm, omdat hier veel vraag naar is vanuit de consumenten. Dit formaat keramische tegels zorgt ervoor dat de ruimte in de woning groter oogt, maar ook het terras ziet er door dit formaat keramische tegels groot en strak uit. Tevens bieden wij nog een enkele keramische tegel aan in de formaten 40×80 en 30×120 cm. Deze formaten keramische tegels bieden wij in verschillende diktes aan, variërend tussen de 1 en 4 centimeter. De keramische tegel met een dikte van 3 en 4 centimeter wordt vooral buitenshuis gebruikt: deze dikte zorgt ervoor dat de tegel nog beter bestand is tegen weersinvloeden. Natuurlijk kunnen deze tegels ook binnenshuis gebruikt worden. De keramische tegels met een dikte van 1 en 2 centimeter zijn vooral goed om binnenshuis te gebruiken.

Goede leveranciers & partners​

Om continue vernieuwend bezig te zijn, zijn goede partners onontbeerlijk. Wij werken dan ook samen met gerenommeerde branche gerelateerde bedrijven.

Heeft u hulp nodig? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Uw keuze reeds gemaakt? Wij beschikken altijd over een grote voorraad zodat we snel kunnen leveren. Uiteraard kunt u uw materialen ook direct meenemen.

We zien u graag bij ons in Enter, de koffie staat klaar!

Wij werken met

Bekijk onze showtuin

Hulp nodig? App met ons