Betontegels

Wanneer je op zoek bent naar betontegels voor jouw terras, dan ben je bij Alpha Sierbestrating aan het juiste adres. Wij merken dat er nog steeds veel gekozen wordt voor het gebruik van betontegels voor het terras of voor een tuinpad. Hierin is een van de belangrijkste redenen dat de betontegel zeer sterk is: deze is bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden.

Vraag uw informatie aan

Vul onderstaand formulier in om uw benodigde informatie aan te vragen.

Ruim assortiment

Snelle levering

webshop

Betontegels kopen voor het terras

Wij merken dat er nog steeds veel gekozen wordt voor het gebruik van betontegels voor het terras of voor een tuinpad. Hierin is een van de belangrijkste redenen dat de betontegel zeer sterk is: deze is bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden. Ook is de betontegel zeer gemakkelijk in onderhoud: met water en een normale zeep is deze tegel binnen de kortste keren schoongeboend. Geen wonder dat de betontegel vaak verkocht wordt! Een klassieke tegel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wij bieden de betontegels aan in onze webshop, maar ook in onze fysieke winkel in Enter. Zo kun je zowel ons assortiment aan betontegels online bekijken als fysiek in onze winkel.

Formaten betontegels

Alpha sierbestrating biedt de betontegels in verscheidene formaten aan, zodat er altijd een formaat betontegel bij zit waar jij naar op zoek bent. Denk hierbij aan een grote verscheidenheid in lengte en breedte, maar ook in dikte kan de betontegel verschillen. De formaten die wij aanbieden, hebben wij hieronder voor jou op een rij gezet:

30×30 cm betontegels. Dit formaat betontegel wordt vaak gebruikt voor het realiseren van een stoep en staat daarom ook wel bekend onder de naam stoeptegel. 

40×40 cm betontegels. Met dit formaat betontegel kun jij een strak terras realiseren. Tevens valt dit formaat betontegel ook goed te combineren met andere kleuren dan wel formaten tegels. 

 

.

50×50 cm betontegels. Dit formaat tegel is al jarenlang zeer populair. Dit komt mede doordat het formaat tegel groter en moderner oogt dan de authentieke stoeptegel.

60×60 cm betontegels. Dit formaat betontegel behoort op dit moment tot een van de trends in de sierbestrating: het toepassen van een groter en strakker formaat tegel. Dit is dan ook één van de grootste betontegels die wij bij Alpha Sierbestrating aanbieden. 

Ook de formaten 30×45 cm en 40×60 cm betontegel verkopen wij in zowel onze fysieke winkel als in de webshop. Alle bovenstaande formaten betontegels zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Vooral de betontegels in de kleur antraciet worden vaak gekozen als basis voor een tuinpad of terras.

Goede leveranciers & partners​

Om continue vernieuwend bezig te zijn, zijn goede partners onontbeerlijk. Wij werken dan ook samen met gerenommeerde branche gerelateerde bedrijven.

Heeft u hulp nodig? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Uw keuze reeds gemaakt? Wij beschikken altijd over een grote voorraad zodat we snel kunnen leveren. Uiteraard kunt u uw materialen ook direct meenemen.

We zien u graag bij ons in Enter, de koffie staat klaar!

Wij werken met

Bekijk onze showtuin

Hulp nodig? App met ons