Een trend die momenteel veel te zien is in tuinen is natuursteen in grote tegels met zwarte en grijze tinten. Door strakke lijnen te gebruiken en toch te kiezen voor natuursteen krijgt de moderne tuin hierdoor een nostalgisch tintje.

Limestone black

De Limestone tegels (ook wel sediment gesteente genoemd) en accessoires zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en oppervlakte behandelingen. Dit soort natuursteen is een kalkgesteente en zal verkleuren van zwart naar antraciet en van antraciet naar prachtig zilvergrijs. Daarom kunnen wij deze soort het beste omschrijven als rijk en natuurlijk. retro look in een stoer en modern jasje.

U kunt de kleur terug halen dmv een impregneerprodukt; u dient dit impregneerprodukt in een zeer dunne laag aan te brengen. Overvloedig gebruik van een impregneermiddel kan leiden tot streep- of vlekvorming!

Alle natuurprodukten hebben de neiging om te verbleken onder invloed van zonlicht. Vooral bij zwarte en donkergrijze materialen is dit verschijnsel opvallend te noemen. Een impregneermiddel zal dit natuurlijke proces vertragen, echter nooit helemaal tegengaan.

Limestone yellow

Deze kleur is door de natuur zelf bedacht; nuancering in grijs en geel wisselen elkaar af. Geen enkele tegel is hetzelfde. En toch vormt de limestone yellow één geheel. Dat kan alleen de natuur zelf.

Tip

Natuursteentegels mogen niet strak aan elkaar verlegd worden. Natuursteen kan krimpen en uitzetten. Wij adviseren de tegels te verleggen met een minimale voegbreedte van 3mm.

Limestone-Yellow-s Limestone-Black-anticato limestone_anciento_antra limestone_anciento_grey limestone_anciento_yellow