Nieuw in het assortiment bij Alpha Sierbestrating Twente. Graniet. Terug van weggeweest.
Het siert dat graniet veelvuldig wordt geïmiteerd maar nooit echt wordt evenaard. De levendigheid en charme van echt natuursteen is onovertroffen. Graniet is een bijzonder sterk materiaal, sterker dan andere natuursteen soorten. Bovendien is graniet zuurbestendig; vanwege deze eigenschappen is graniet ook erg geliefd in de tuinen van tegenwoordig.

Op echt graniet raak je niet uitgekeken.

Wij leveren 4 verschillende kleuren graniet:

Nieuw in het graniet assortiment is de Royal Black. Deze exclusieve soort is geborsteld waardoor deze prettig en zacht aanvoelt.

Zo is de kleur graniet geel staccato leverbaar. Staccato wil zeggen dat de bovenkant bewerkt is, gebouchardeerd. Leverbaar in de maten 60×60, 80×80 en wildverband.

De kleur graniet donkergrijs venato (= gevlamd en geborsteld) is ook leverbaar in de maten 60×60, 80×80 en wildverband.

Het assortiment graniet wordt compleet gemaakt door de kleur graniet licht grijs. in deze kleur kunt u uw tuin complementeren. Zo zijn er vijverranden leverbaar, tegel leverbaar in de maten 40×40, 60×60, 80×80, 80×15, 30×10 en wildverband. Wilt u een hoogteverschil overwinnen of een trap maken in uw tuin? Hier past de graniet lichtgrijs bloktrede perfect bij.

Tip

Wij adviseren granieten tegels altijd te verwerken op een drainerende ondergrond en met een voegbreedte van minimaal 3 mm te leggen. Natuursteen kan krimpen en uitzetten. De ontstane voeg kunt u perfect invoegen met voegmortel. Klik hier voor de voegmortels.

Het is soms mogelijk dat graniet vocht en/of de kleur van de ondergrond absorbeert. In graniet kan oer zitten, waardoor er bruine oerplekken kunnen ontstaan; dit is inherent aan dit product.

graniet donkergrijs venato graniet geel staccato graniet lichtgrijs royal black