Axenta

De Axenta terrastegel is een zeer mooie tegel die eenvoudig is in onderhoud. Ook is de terrastegel voorzien van een slijtvaste basalt toplaag. De Axenta is te verkrijgen in vlak en slate. de vlakke variant heeft een glad oppervlak en Axenta slate is een tegel met een mooie structuur.

Legadvies:

Plaats de Axenta tegels altijd met een voeg van tenminste 3 of 5mm. Dit is nodig om krimp en uitzetten op te kunnen vangen. Als u een voeg van 3m

Ter informatie:

De tegels zijn niet geschikt voor opritten en/of parkeerhavens.

Klik HIER om Axenta tegels te bekijken in de webshop.

 

axenta-slate-noir axenta-slate-gris axenta-slate-bruno

Boscato

Deze nieuwe tegel is de nieuwste innovatie op het gebied van tegelbestrating. Niet alleen een luxe tegel, maar door het geborstelde oppervlakte voelt deze tegel zeer prettig aan.

Coating:

Voorzien van een matte coating, hierdoor zijn deze tegels onderhoudsvriendelijk. De Boscato serie is zeer geschikt voor terrassen, paden en pleinen.

Legadvies:

Leg de tegels altijd met een voeg van minimaal 5mm, hierdoor komen de tegels het beste tot zijn recht. Voor een optimaal eindresultaat raden wij aan de voeg in te voegen met onze speciale voegmortel voor gecoate tegels: Terras voegmortel.

Voorkom krasvorming door de oppervlakte vrij te houden van zand, grind en scherpe voorwerpen

Boscato_nero1 Boscato_crema1 Boscato_bruno2 Boscato_bruno

 

Keramische buitentegels

Deze keramische buitentegels zijn 2cm dik en zijn leverbaar in 60×60 en 13 kleuren. Kleurvast, krasvast, vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en zijn volle massa porcellanato!

Made in Italy:

Onderscheidend door het italiaanse design Tegels zijn volgens de laatste Europese normen getest (EN, DIN en ISO normeringen); een extreem lage wateropname en zijn geschikt voor hellingen en zwembaden. (R12 waarde!)

Legadvies:

Plaats tegels altijd volgens de verwerkingsvoorschriften. Leg met een voeg; dit is nodig om krimp en uitzetten op te kunnen vangen. U kunt deze voeg invoegen met onze voegmortel. Doordat de tegels sterk geprofileerd zijn aan de onderkant zorgt dit voor een optimaal verwerkingsgemak.

Klik HIER om Keramische tegels in onze webshop te bekijken.

brown Antra 206113_Sona_Small 206112_Vada_Small 206111_Forli_Small 206110_Arco_Small 206060_Udine_Small 205740_reno 205739_bari 205739_Bari_Small 205738_como 205738_Como_Small

 

Strada

Deze tegels hebben kenmerken van plavuizen en daardoor lijkt de tuin een verlenging van de woonkamer. Omdat deze tegels behandeld zijn met een ijzersterke coating neemt de tegel geen vuil op en is deze gemakkelijk te reinigen. Met verschillende kleuren en een wildverband (afmetingen 20×40, 40×40 en 40×60) zijn er speelse motieven mogelijk. Deze tegels zijn ook geschikt bij zwembaden.

Coating:

De Strada coating is niet krasvast. U kunt dit vergelijken met de laklaag van een parketvloer. Door gebruik ontstaat er slijtage. Om krassen op gecoate tegels te vermijden raden wij aan om de poten van uw terrasmeubilair te voorzien van viltjes of rubberdopjes.

Legadvies:

Plaats tegels altijd met een voeg van tenminste 3-5 mm. Dit is nodig om krimp en uitzetten op te kunnen vangen. U kunt deze voeg invoegen met onze terras voegmortel.

groot_formaat_zwart groot_formaat_grijs groot_formaat_bruin groot_formaat_creme

 

Furora

De Furora tegels. Deze tegel is voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag en is voorzien van een onderhoudsvriendelijke laag. In de afmeting 50x50x4cm en 60x60x4cm is deze robuuste tegel zeer geschikt voor pleinen, paden en terrassen.

Legadvies:

Plaats de Furora tegels altijd met een voeg van tenminste 3 of 5mm. Dit is nodig om krimp en uitzetten op te kunnen vangen. Als u een voeg van 3mm wilt raden wij hiervoor schoon voegzand aan; voor een voeg van 5mm kunt deze perfect invoegen met de terras voegmortel; deze is speciaal getest voor onze furora tegels.

Ter informatie:

De tegels zijn niet geschikt voor opritten en/of parkeerhavens.

Klik HIER om Furora tegels te bekijken in de webshop. 

 

4 5 3 2 1

Veiligheidstegels

Ideale tegels voor plaatsen waar daken niet zwaar belast mogen worden en waar kinderen spelen (schommels en speeltoestellen). De tegels zijn gemaakt van zeer sterk rubber en zijn weersbestendig. De tegels zijn 50×50 cm en zijn 4 cm dik; ze zijn voorzien van een pen-gat verbinding waardoor de tegels één geheel vormen.

Specificaties:

Door de stevigheid en toch zachte vering zijn deze supersterke veiligheidstegels ideaal voor op uw speelplaats of onder een speeltoestel.

Geschikt voor valhoogtes tot 120cm.

De tegels geven niet af, u hoeft niet bang te zijn voor zwarte vlekken op de broek van uw kinderen!!!

Kleuren:

Veiligheidstegels zijn leverbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Rood
  • Groen
  • Grijs (op aanvraag)

Klik HIER om veiligheidstegels in de webshop te bekijken. 

Oud Hollandse tegels

De oud Hollandse tegels bieden de mogelijkheid tot eindeloos veel variaties. De tegel voelt zich thuis in alle tuinen, zowel modern als nostalgische tuinen. Hij past zich aan, aan de sfeer die u creëert, van besloten en evenwichtig tot open en gastvrij.

Karakteristieke tegels:

De structuur van het plaveisel tekent het raffinement. Het is een tegel met karakter. Dit alles vindt u terug in het kleurenpalet en evenzeer de vorm en duurzaamheid van de tegels.

Elke tegel heeft zijn eigen kenmerken, verwerkingsvoorschriften en onderhoud.

Klik HIER om Oud Hollandse tegels te bekijken in de webshop. 

roodbruin oud-hollands-muurblokje OH_Carbon jura-geel grijs antraciet

Dakterras tegels

Omdat het dakterras een steeds belangrijker plek inneemt in -bijvoorbeeld stadswoningen, is er een speciale lijn van dakbestrating. Dakterras tegels moeten voldoen aan bepaalde eisen en zijn daarom licht van gewicht en voorzien van handige waterafvoer. Door de keuze uit verschillende kleuren is er voor ieder persoonlijk een speciaal plekje te maken.

Ontelbare mogelijkheden:

De mogelijkheden voor een daktuin zijn eindeloos- denk aan plantenbakken in vele formaten, tuinschermen tegen de wind, pergola’s voor een knusse, warme plek — maar niet onbeperkt. Overleg altijd met een vakman, die u uw ideeën helpt vertalen naar uitvoerbare plannen.

Klik HIER om dakterras tegels in de webshop te bekijken. 

Autumn-Orange Faded-Sand Granite-Grey Jet-Black Marble-White Ruby-Red Sparklet-Red Spring-Green Tropical-Yellow