Mondian

De Mondian stenen kenmerken zich door zijn strakke uitvoering. Leverbaar in de maatvoeringen 20×30, 30×40 (NEW) en 30×60 (NEW) in 3 trendy kleuren; antraciet, brons en oud bont. Door zijn handige formaat past de mondian in elke tuin. Combineert u eens deze steen met natuursteen; hierdoor ontstaat er een mooi contrast in de tuin.

Intensieve kleuren:

Doordat de mondian 6cm dik is, is deze ook uitermate geschikt voor opritten en / of parkeerhavens. De Mondian is voorzien van een deklaag waardoor de kleuren intensief zijn en de steen een dichte en gladde structuur heeft.

Klik HIER om Mondian in de webshop te bekijken. 

 

Mondian_20x30x6_brons_product Mondian_20x30x6_oud_bont_product Mondian_zwart_20x30x6_product

Retrico

Retrico tegels kenmerken zich door de dichte deklaag en heeft geen facet/vellingkant. Doordat ook deze tegels zijn voorzien van onderhoudsvriendelijke laag garandeert dit een lange levensduur.

Eigentijdse tegel:

Retrico is een strakke tegel en leverbaar in vier eigentijdse kleuren en een wildverband. Elke kleur is te leveren in een vlakke en een structuur uitvoering.

Klik HIER om Retrico tegels in de webshop te bekijken. 

 

204840_retrico_antraciet_vlak_Small 204841_retrico_viola_vlak_Small 204842_retrico_safari_vlak_Small 204843_retrico_rustica_vlak_Small 204852_retrico_antraciet_structuur_Small 204853_retrico_viola_structuur_Small 204854_retrico_mc_safari-structuur_Small 204855_retrico_rustica_structuur_Small

Infinito Lavato

Italiaans voor oneindig. De naam voor deze luxe tegel kon niet beter gekozen zijn. Hij speelt immers in op de huidige woontrend om met lange en groot formaten te werken. Daardoor kunt u met deze tegel oneindig combineren. Groot, klein, stroken, wildverbanden: oneindig veel mogelijkheden voor een uniek terras en oprit.

Uitgewassen natuursteen:

De maten variëren van 20×20 tot maar liefst 100×100. Door gebruik te maken van de trendkleuren Caviar, Shadow, Ash, Chestnut, Basalt en Atlantic kunt u deze uitgewassen steen in elk terras verwerken.

De uitgewassen natuursteen toplaag zorgt ervoor dat de Infinito Lavato niet zal gaan verkleuren. Doordat deze is uitgewassen raden wij het gebruik van onze voegmortels af; om toch de voeg te dichten adviseren wij hiervoor inveegzand neutraal of zwart.

Klik hier om Infinito in de webshop te bekijken. 

205285_infinito_ash 205292_infinito_atlantic 205299_infinito_basalt 205308_infinito_chestnut Infinito_cavia_antraciet Infinito_shadow_grijs_zwart

Straatbakstenen

Straatbaksteen is tijdloos. Trends komen en gaan, maar straatbaksteen heeft een vaste plaats ingenomen in de tuin. Met de verschillende kleuren van straatbakstenen zijn er gemakkelijk contrasten in de tuin aan te brengen, terwijl het nostalgische effect gewaarborgd blijft. Deze stenen worden mooier en waardevoller met de jaren.

Kleurecht:

Wist u dat er behalve de klassieke rode straatbaksteen ook genuanceerde, diepzwarte, grijs/bruine straatbakstenen zijn? Deze buitengewone kleuren zijn alle het gevolg van de minerale samenstelling van de klei, ze zijn door en door kleurecht en duurzaam kleurbestendig. Straatbakstenen van TuinVisie zijn van bijzonder hoogwaardige kleisoorten gebakken.

Klik HIER om Straatbakstenen in de webshop te bekijken. 

 

antica_eboniet_wf antica_kastanje_wf antica_mahonie_wf antica_melange_wf Antica_noblesse_wf auraton_wf bara_uwf65 bordeaux_ancienne_rf caron_aut_uwf65 koperbruin_ancienne_rf nero_wf novoton_wf rood_wf ruston_wf triton_aut_uwf65 zonnebloem_wf

Tremico

Tremico sierbestrating wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen uit de natuur zoals graniet, porfier en basalt. Deze materialen maken de stenen extra slijtvast en garanderen ook na jarenlang intensief gebruik een mooi glad oppervlak.

Jarenlang plezier:

Tremico straatstenen en klinkers zijn voorzien van een ca. 5 mm dikke deklaag, bestaande uit o.a. kleine stukjes natuursteen en dubbel gezeefd en gewassen zand. Deze laag voorkomt een snelle slijtage en daarmee verkleuring. Zelfs na jarenlang intensief gebruik is een fraaie uitstraling gegarandeerd.

Tremico_bont_detail Tremico_brons_detail tremico_grijs_detail tremico_heide_detail tremico_herfst_detail tremico_rood_detail tremico_rood_zwart_detail Tremico_smook_detail Tremico_zw_detail

Klik HIER voor prijzen en afmetingen.

Tambour

De Tamboursteen is getrommeld en heeft daardoor afgesleten randen die een oude, nostalgische sfeer uitstralen. De steen lijkt bewaard te zijn vanuit de middeleeuwen. Maar door de vele verschillende formaten en kleuren enorm gewild in deze tijd. De Tamboursteen heeft een zeer intensieve kleur en heeft een dichte en gladde structuur.

tambour_bont_wf tambour_brons_wf tambour_oud_bont_wf tambour_rood_zwart_wf tambour_room_creme_wf tambour_smook_wf tambour_zwart_wf

klik HIER voor prijzen en afmetingen.